Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρεία «ΧΑΡΗΣ» οικοδομική δραστηριοποιήται στον χώρο των κατασκευών πολλά χρόνια. Η αξιοπιστία μας και αναγνωριστικότητα μας τοποθέτησαν στην κορυφή των κατασκευαστών.

Τα σχέδια των μεζονέτων και των διαμερισμάτων σχεδιάζονται από έμπειρους μηχανικούς με πείρα και μεράκι. Ξεπέρνωντας τον εαυτό τους κάθε φορά δημιουργούν σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών σχεδιάζουν κατοικίες άνετες και πρακτικές αλλά και παραδοσιακά χτισμένες.Οι κατασκευές των κατοικίων γίνονται από έμπειρα συνεργεία με άριστης ποιότητας υλικά και διατηρώντας την νησιωτική αρχιτεκτονική χρησιμοποιούμε σε κάποια σημεία των κατοικίων πέτρα και ξύλο δίνωντας έτσι την δική μας πινελιά για την δική σας ξεχωριστή κατοικία. Η σκληρή δουλειά και η ποιότητα κατασκευής μας καθιέρωσε στον χώρο της θάσου εδώ και πολλά χρόνια.

Μπορούμε με περηφάνεια να πούμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής στον χώρο και η φήμη μας μας καθιέρωσε στην κορυφή των κατασκευαστών στην θάσο.Η φανταστική αρχιτεκτονική των κατοικίων που χτίζουμε εντυπωσιάζει και εμπνέει για ολοένα και καλύτερα σχέδια. Διαθέτουμε κατοικίες με ένα ή και περισσότερα δωμάτια σε έναν ή και δύο ορόφους αυτόνομες και μη σε πανέμορφες καταπράσινες περιοχές. Οι κατοικίες έχουν όλες θέα σε βουνό και θάλασσα.

Στόχος μας η εξυπηρέτηση του πελάτη η αρίστη κατασκευή και η αξιοπιστία μας θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Κιν: 69461-22660
ΘΑΣΟΣ - Γνωρίστε περισσότερα για το νησί μας!
Copyright © 2009, All Rights Reserved.